Consejos para el nuevo gestor

Escribo estas reflexiones tras la fulminante reestructuración de los altos cargos directivos del RCD Espanyol de Barcelona por parte de Mr Chen, el sorteo de dieciseisavos contra el Wolverhampton y el esperanzador empate a 2 contra el Real Betis. En breve tendremos nuevos gestores, y humildemente quiero transmitirle 3 consejos. El primer consejo, no olvidar el CAPITAL SOCIAL del club. El Capital Social del Espanyol son sus aficionados, sus socios, sus pequeños accionistas,… esas 22.000 almas que animaron ayer a su equipo en la peor situación deportiva de los últimos años. Es verdad que en el fútbol profesional actual, los aficionados de a pie pesan poco a nivel económico, pero su importancia es mucho mayor para el presente y futuro del club que de las grandes partidas de la televisión y los patrocinadores. Un estadio vacío es un estadio muerto, sin alma, … que arriesga sus grandes ingresos derivados de las retransmisiones y del éxito deportivo que es el primer generador de estos. Actua

Nota de prensa

Es presenta #UNITSTORNAREM, candidatura per presidir L'APMAE (Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol)

Carlos Bosch Sansa serà el president de la candidatura UNITS TORNAREM


L’objectiu de la nova Junta es recuperar la rellevància de l’APMAE en l’Espanyolisme, defensant els interessos dels petits accionistes i de tots els socis i seguidors periquitos, com a objectiu principal donar suport al projecte de l’ascens a primera divisió, per tal de recuperar els valors de l'espanyol com entitat esportiva. 

Barcelona, a 27 de Setembre de 2020.- La plataforma #UNITSTORNAREM ha anunciat avui que presenta la seva candidatura al procés electoral de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE). Presidida per Carlos Bosch Sansa, #UNITSTORNAREM neix de la necessitat de donar impuls a l’APMAE consolidant l'entitat com a referent dintre de l’Espanyolisme; que l’espanyol torni a ser un club de futbol competitiu en totes les divisions; que l’espanyol torni a ser autosuficient; que el primer equip de futbol pugi a primera divisió i pugui mantenir una trajectòria estable en la primera categoría de futbol. 

La Junta incorpora membres de la Junta fundadora de l’APMAE, com Ramon Rius (expresident de la Federació de Penyes de l’Espanyol); destacats periquitos com Arnau Baqué, president de les Seccions Esportives Espanyol, i Manuel Carrasco, tuitare expert en temes econòmics del Futbol. De la Junta actual de la APMAE continuen Ferran Marín, Joan Avilés, Enric Eitó i Enric Verdet.


La candidatura vol que l’APMAE sigui el referent en defensar els interessos dels petits accionistes, i de tots els socis i seguidors de l’Espanyol. L’objectiu immediat és assegurar que el projecte i la gestió del RCD Espanyol de Barcelona estigui orientada per aconseguir l’ascens a la Primera Divisió en la temporada 2020/2021. La plataforma també vol contribuir a debatre i construir la visió del club de manera independent, integrant a totes les opinions i corrents de l’Espanyolisme, de forma constructiva per a desenvolupar projectes amb la intenció de tornar l’Espanyol on es mereix.

Els membres de la Candidatura són destacats periquitos amb un llarg historial de vinculació a projectes per fomentar l’espanyolisme. De la Junta fundadora de l’APMAE s’incorporen Carlos Bosch Sansa i Ramon Rius (ex president de la Federació de Penyes de l’Espanyol); els actuals membres de la Junta Directiva de l’APMAE, Ferran Marín, Joan Avilés, Enric Eitó i Enric Vernet. A més, s’incorporen a aquest projecte de futur l’Arnau Baqué, president de les Secciones Esportives de l’Espanyol, i Manuel Carrasco, destacat tuitare expert en temes econòmics del futbol professional.

Carlos Bosch Sansa ha afirmat “estic molt content amb aquest projecte per presidir l’APMAE. Un projecte que uneix diferents sensibilitats i etapes de l’APMAE amb periquitos destacats que volen treballar per tornar l’Espanyol on es mereix, la Primera Divisió. Volem ser el referent de l’espanyolisme respecte la situació econòmica i empresarial del club, essent l’interlocutor preferent amb la propietat. També volem aglutinar les distintes opinions i sensibilitats dintre de l’espanyolisme, per portar l’Espanyol a dalt de tot. D’aquí, l’eslogan UNITS TORNAREM”.

Contacte de premsa: unitstornarem@gmail.com

Més informació a: https://unitstornarem.blogspot.com/